Påskefest

Som tradisjonen tilsir hos oss i Ørarampen hadde barna også i år ansvaret for å lage påskefest for foreldre og søsken. Påskepynt, gule appelsiner og pølsegrilling sto på planen.

Onsdag 29. mars var det duket for den årlige påskefesten hos oss. Forventningsfulle barn hadde knapt nok tid til å vente på ettermiddagen. Noen ryddet og pyntet, mens andre fikset ved til bålet. Men alle snakket om at de hadde hørt at kanskje, bare kanskje skulle påskeharen dukke opp. Voksne var hemmelighetsfulle og snakket om at da måtte barna være hjelpsomme og flinke hele dagen hvis påskeharen skulle komme.

Endelig var klokken ettermiddag og som en virvelvind kom alle barna stormende ut for å feire. Pølser, gul saft og appelsiner ble spist sammen med deres nærmeste. Plutselig ble det tid for det som alle barna hadde snakket om, kommer påskeharen??

Med et stort rop eller ti dukker han kanskje opp… Å der kom han… Endelig!! Med seg hadde han et stort egg til alle barna, å sannelig kunne han også navnet på alle i barnehagen. Med dette ønsker vi alle en god påske og sees påskebrun og med ny giv etter påsken.